Telefon: +386 (0)1 583 00 80
Rezervacijski obrazec »

Wellness studio Vila Minka

Trenutek za mir in sprostitev

Trenutek za mir in sprostitev Trenutek za mir in sprostitev Trenutek za mir in sprostitev

Ko se po dnevu, polnem doživetij, vrnete v Vilo Minka, je morda pravi trenutek, da naredite nekaj dobrega in prijetnega za svoje telo. Le korak iz vašega apartmaja je Wellness studio Vila Minka, kjer vas čarobna igra barvne svetlobe in blagodejni učinki terapij odpeljejo v druge dimenzije, v svet miru in sprostitve. Na voljo so vam tri različne terapije, namenjene razstrupljanju telesa, njegovi regeneraciji in izboljšanju fizičnega in psihičnega počutja.

Regeneracijska terapija v kisikovi komori Panthermal

Kisikova komora Panthermal povezuje sodobne dosežke s področja kisikovih terapij s stoletja znanimi blagodejnimi učinki turške savne in aromaterapije. Ustvarja ionizirano parno kopel (37ºC-42ºC), med katero telo oskrbi z molekularnim in aktivnim kisikom, po želji pa tudi s terapevtskimi izdelki. Po 30 do 40 minut trajajoči terapiji boste polni življenjske energije in vaše telo vam bo hvaležno, saj ima terapija celo vrsto pozitivnih učinkov. Več o terapiji in njenih učinkih lahko preberete tukaj.

Razstrupljevalna terapija z napravo Situla A Detox

Razstrupljevalna terapija s pomočjo naprave Situla A Detox je 30 minut trajajoča nožna kopel, ki spodbuja mikrocirkulacijo in posledično izboljšuje delovanje organizma. Kot medij za razstrupljanje uporablja vodo. Njeni učinki lahko prispevajo k uravnavanju krvnega tlaka in ravni holesterola in sladkorja v krvi, lajšanju menstrualnih težav in migren ter izboljšanju limfne cirkulacije in imunskega sistema.

Magnetna terapija po sistemu QRS

Pri tej 30-minutni terapiji preprosto ležete na magnetno blazino in se prepustite pulzirajočemu magnetnemu polju, ki spodbudi pretok ionov skozi celice vašega telesa ter aktivira celično presnovo in obnavljanje. Ker so dobro delujoče celice podlaga za zdravje in vitalnost, magnetna terapija po sistemu QRS pospešuje zdravljenje, lajša bolečine, zavira procese staranja in ugodno učinkuje na imunski sistem.

Delovni čas Wellness sturdi Vila Minka

Terapije v Wellness studiu aparthotela Vila Minka so vam na voljo vsak dan od 10. do 20. ure.

Copyright © 2013-2016, Aparthotel Ljubljana - Vila Minka